Se spune că “Frumusețea vine din interior” și totuși...

o piele fină, un corp îngrijit și armonios modelat contribuie la o încredere în sine ridicată. AVA Clinic a fost creată din dorința de a aduce un tribut Femeii, de a vă oferi vouă - zeițelor - o oază de relaxare și tratamente corporale premium. Credem că răfățul trebuie să și-l permită oricine, de accea serviciile noastre sunt un echilibru între calitate și tarife accesibile.

Servicii premium

De la epilare definitivă până la conturarea armonioasă a sprâncenelor, toate serviciile noastre îți oferă un plus de încredere în propria frumusețe.

Personal specializat

Toate procedurile sunt realizate de personal calificat, care te va face să te simți în largul tău și foarte mulțumită de rezultate

Locație nouă

Credem în calitate, de aceea am ales o locație complet nouă pentru sediul AVA Clinic. Aparatura și dotările o să te încânte.

Atenția la detalii

Atunci când vorbim despre îngrijire corporală, atenția la detalii este obligatorie. Te asigurăm că vei primi atenție și servicii executate impecabil.

 • Carmen
  M-am simțit în largul meu și m-am bucurat de rezultate care au fost vizibile imediat. Mi-au dat încredere că folosesc aparatură și produse de ultimă generație, iar personalul chiar este foarte bine pregătit.
  Carmen
 • Violeta
  Super salon, cu aparatură de ultimă generație, personal foarte bine pregătit și rezultate pe măsură! Procedurile sunt eficiente și dau rezultate garantate încă de la prima ședință. Mă bucur că am auzit de el și revin cu drag!
  Violeta
 • Bianca
  Recomand deoarece sunt rezultate vizibile de la prima ședință și folosesc aparate profesionale. Salonul arată impecabil, fetele sunt drăguțe.
  Bianca
 • Mariana
  Servicii și rezultate excelente! Oferte foarte bune, rezultate uimitoare, produse profesionale. Recomand
  Mariana
 • Alexa
  Fetele sunt minunate, îți explică ce se întâmplă și doar aici am avut parte de asta.
  Alexa
 

Urmărește ofertele speciale pe care le pregătim pentru tine
și spune unei prietene despre ele - sigur se va bucura :)


Epilare definitivă laser
1 ședință Full body
500 lei


Rezervă-ți locul