Nu este nevoie să aștepți un moment special ca să ai grijă de tine, de aceea te invităm să te bucuri de tratamentele din clinica noastră, cu efecte garantate imediat.


Epilare definitivă

Epilarea definitiva este una dintre cele mai benefice tehnologii aparute pe piata.

Utilizăm cea mai sigură tehnologie din lume de îndepărtare a pârului, cu 3 lungimi de unda: 755 nm (Alexandrite), 808 nm (Dioda) si 1064 nm (Nd:YAG)

Energia luminii acționează direct asupra foliculului pilos, îndepărtând melanina din țesutul acestuia fără a deteriora pielea și glandele sudoripare

6-8 ședințe recomandate la un interval de 4 săptămâni


Camera hiperbară

Capsulele de oxigen hiperbaric Oxyhelp vă vor ajuta să respirați oxigen pur în interiorul camerei cu presiune atmosferică ridicată (de până la 3 ori mai ridicată decât presiunea normală) pentru a îmbunătăți puterile naturale de vindecare ale organismului și a stopa îmbătrânirea acestuia.

Oxigenul ajută corpul să își refacă proprietățile de auto-vindecare

Livrarea unei cantități crescute de oxigen in organism ajută la vindecarea mai rapidă a acestuia și incetinește procesul natural de îmbatrânire

recomandate 10 ședințe în decurs de 2 săptămâni


Criolipoliza

Procedura de criolipoliză remodelează silueta, eliminând grăsimea fibroasă localizată, tratând celulita și redând fermitatea pielii, acționând acolo unde sportul și dieta nu mai dau rezultate

Utilizează o tehnică de încălzire și răcire, care atinge un record de +45C și -10C

Țesutul adipos localizat este redus eficient cu ajutorul unui sistem de răcire controlat încorporat într-un dispozitiv cu vacuum.

2-4 ședințe recomandate la un interval de minim 4 săptămâni

Cavitație

Procedură non-invazivă și nedureroasă ce ajuta la eliminarea grăsimii localizate și a celulitei.

Procedură non-invazivă și nedureroasă ce ajuta la eliminarea grăsimii localizate și a celulitei.

Rezultatul se observă imediat după prima ședință, acesta variind în funcție de organismul fiecărui pacient, însă rezultatul final va apărea după efectuarea mai multor ședințe.

6-15 ședințe care se pot repeta săptămânal


Radiofrecvența

Utilizează energie pentru tonifierea pielii și pentru topirea grăsimii localizate prin încălzirea zonei.

Stimulează celulele să elibereze grasime lichidă, rezultând micșorarea celulei adipoase

Rezultatul se observă imediat după prima ședință, acesta variind în funcție de organismul fiecărui pacient, însă rezultatul final va apărea după efectuarea mai multor ședințe.

2 ședințe/săptămână timp de 4 săptămâni

Lipolaser

Tratament non-invaziv care reduce grăsimea localizată și masa de grăsime din organism.

Determină celulele adipoase să elimine o parte a conținutului de grăsimi, similar proceselor metabolice declanșate în timpul efectuării efortului fizic.

Rezultatul variază în funcție de organismul fiecărui pacient, însă rezultatul final va apărea după efectuarea mai multor ședințe.

8-12 ședințe, de două ori pe săptămână


IShape

Scapă de celulită cu sistemul de remodelare care utilizează 4 tehnologii într-un singur aparat. Tehnologia ISHAPE combină lumina inflaroșie, energia radiofrecvență bi-polară și vacuum-ul pulsat cu role mecanice.

Utilizată cu succes în tratarea celulitei, dar și în slăbirea rapidă

Efectul unei proceduri de Ishape este echivalent cu 10 masaje efectuate manual. Se adresează femeilor cu celulită, piele “lăsată”, celor cu pierderi in greutate, mămicilor după nastere, dar si bărbaților care prezintă laxitate cutanată pe abdomen.

6 - 10 ședințe, repetate săptămânal

Focushape

Ultrasunetele focusate și pulsate distrug selectiv și instant celulele grase, reducând circumferința corpului, fără sa lezeze pielea, vasele de sânge, nervii și țesutul conjunctiv.

Bazată pe un proces natural de eliminare a grăsimilor în care trigliceridele sunt procesate metabolic și fiziologic de organism

Remodelează corpul, acționând acolo unde sportul și dieta nu mai dau rezultate.

3 - 4 ședințe în interval de 2 săptămâni


HIFU

Tratament revoluționar non-chirurgical, potrivit în special pentru persoanele care doresc reducerea excesului de piele și celor care doresc să își remodeleze silueta, să scape de un depozit adipos care nu a putut fi eliminat în urma dietelor și a exercițiilor fizice.

Procedura pentru laxietatea pielii este recomandată pacienților cu piele lăsată de la ușoară până la moderată

Stimulează producția de colagen în straturile cele mai adânci pentru a reînnoi și tonifia pielea din interior, topind grăsimea localizată

4 - 6 ședințe în interval de 4 săptămâni

Termocuverta

Temperaturile ridicate obținute prin radiațiile infraroșu de până la 70 grade, aplicate local, în zonele cu “probleme”, duc la arderea rapidă a țesutului adipos și la accelerarea semnificativă a metabolismului celular și a procesului de eliminare a toxinelor și a lichidului tisular în exces.

Se produce o detoxifiere a organismului și scăderea retenției de apă

Efect de relaxare, de îndepărtare a stresului și anxietății

Durata unei ședințe de tratament este de 20-60 de minute. Pentru a se obține rezultate maxime se recomandă 2 tratamente săptămânale


Presoterapia

Presoterapia este un aparat profesional, medical, de remodelare corporală, care acționează cu presiune pentru a asigura cel mai performant drenaj limfatic. Această terapie de remodelare corporală (drenajul limfatic) este cea mai bună metodă de a elimina celulita.

Susține procesul de slăbire, prin eliminarea din organism a reziduurilor nocive, toxine, deșeuri metabolice, retenție de apă și prin accelerarea microcirculației

Zonele tratate sunt: tălpi, picioare până în zona inghinala, talie până sub sâni și brațe

O sedință de presoterapie durează intre 20 și 60 de minute

Mezoterapia

O metodă nouă de tratament împotriva vergeturilor folosită în estetică, ce constă în introducerea în tegument a unui cocktail format din vitamine si antioxidanți. Rezultatele sunt spectaculoase, procedura având ca efect o hidratare intensă, stimularea sintezei de colagen și creșterea fermitătii pielii.

Complet non-invazive, nedureroase, fara efecte adverse si cu rezultate instante

Efect o hidratare intensă, stimularea sintezei de colagen și creșterea fermitătii pielii

Tratamentul are rol nutritiv, antioxidant, stimulează microcirculația și metabolismul celular local


Dermopigmentare sprâncene

Poate fi o soluție pentru a corecta anumite imperfecțiuni și pentru a oferi simetrie și echilibru trăsăturilor feței. Prin miropigmentare forma sprâncenelor va fi perfectă!

Sprâncene vindecate la 4 luni după procedură

Procedura se efectuează cu cremă anestezică și ser anestezic, așadar nu provoacă un disconfort semnificativ

Durata procedurii este de aproximativ 3 ore și beneficiezi de rezultatul acesteia timp de 1-2,5 ani

Curățare facială cu ultrasunete

Procedură nedureroasă, confortabilă, eliberează porii, elimină coșurile și punctele negre, rezultând o piele luminoasă. Îndepartează celulele moarte de pe stratul cornos, favorizând o curățare în profunzime și de durată.

Tehnologie nouă, diferită de metodele clasice

Stimulează generarea colagenului

Poate fi efectuată pe orice tip de ten, inclusiv pe tenul foarte sensibil sau cu simptome de cuperoză.


Tratament hydrafacial

Tratament facial de curățare și hidratare ce combină puterea unei microdermabraziuni și a vacuumului. Exfoliere blândă, umedă, ce oferă strălucire tenului.

Tratament pentru puncte negre, pori dilatați, ce ajută și la întinerirea pielii, diminuând arsurile solare, petele pigmentare, liniile fine și ridurile

Tratament de îngrijire ce hidratează, oferă luminozitate și combate semnele îmbatrânirii premature

Exfoliere blândă, umedă, ce oferă strălucire tenului

Tratament hydrafacial premium

Tratament facial de curățare și hidratare ce combină puterea unei microdermabraziuni și a vacuumului. Exfoliere blândă, umedă, ce oferă strălucire tenului.

Tratament pentru puncte negre, pori dilatați, ce ajută și la întinerirea pielii, diminuând arsurile solare, petele pigmentare, liniile fine și ridurile

Tratament de îngrijire ce hidratează, oferă luminozitate și combate semnele îmbatrânirii premature

Exfoliere blândă, umedă, ce oferă strălucire tenului


Contur facial

Procedură adresată celor care doresc să iși contureze fizionomia, ajută la evidențierea trăsăturilor prin reducerea surplusului adipos.

Stratul adipos din zona tratată va fi preluat în mod natural de către organism, fiind eliminat pe cale renală și biliară

Rezultatul se observă imediat după tratament

Diferă în funcție de necesitățile fiecărui pacient. Este recomandat intervalul de 1 lună între ședințe.

Lifting facial

Procedură adresată tuturor celor care doresc să își contureze fizionomia și să scape de excesul de piele lăsată.

Rejuvenarea începe imediat după ședința de terapie și continuă timp de 12 săptămâni

Tratament revolutionar non-chirurgical pentru față și gât ce ridică pielea și atenuează ridurile

riduri fine: 1 - 3 ședințe
riduri ad#nci: 4 - 6 ședințe